Molekularna noc w kuchni

Miasto:

Uczelnia:

Lokalizacja:

Katedra Dietetyki
ul. Jordana 19
sala technologiczna A16

Rodzaj aktywności:

Godzina rozpoczęcia, czas trwania:

Grupy zorganizowane:

Uwaga: maksymalna liczba osób na warsztatach: 10 

Dla kogo:

Obszar nauki:

Rejestracja:

Opis aktywności:

Zapraszamy na niezwykłe stoisko kuchni molekularnej, gdzie nauka łączy się z kulinarną sztuką. Odkryj tajemnice nowoczesnych technik gastronomicznych, takich jak sferyfikacja, żelifikacja i wykorzystanie ciekłego azotu. Na naszym stoisku będziesz mieć okazję zobaczyć na żywo, jak tworzy się kulinarne arcydzieła, a także spróbować wyjątkowych potraw, które zaskoczą twoje zmysły. Nie przegap tej wyjątkowej okazji, aby zanurzyć się w fascynujący świat kuchni molekularnej!

© 2024 Centrum Popularyzacji Nauki Politechniki Śląskiej

Korzystanie z niniejszej witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Zmiany warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do plików cookies można dokonać, zmieniając ustawienia przeglądarki. Zapoznaj się z zasadami wykorzystywania cookies w serwisach internetowych Politechniki Śląskiej: Politechnika Śląska | Ciasteczka (polsl.pl)

 
Skip to content